بیماری زونا واگیر است Secrets
بیماری زونا واگیر است Secrets
Blog Article
غذاهای قرمز مانند: آلبالو، گریپفروت، فلفل قرمز و هندوانه
ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن (که علت آن میتواند پیری، بعضی از بیماریها و یا کاهش توانایی بدن در غیر فعال نگه داشتن ویروس عامل آبله مرغان به خاطر مصرف بعضی از داروها باشد.)
تاولها معمولا روی یك نوار پهن پوست در امتداد مسیر رشته های عصبی حسی در یك ناحیه خاص پوست پدید می آیند.
آقای تورک حملات حماس به غیرنظامیان و سربازان اسرائیلی در هفتم اکتبر، از جمله قتل، تجاوز و گروگانگیری را محکوم کرد.
بررسی تفاوت داروهای گیاهی و شیمیایی؛ کدام یک در درمان بیماریها پیروز میشود؟
شدت این درد ممکن است در نواحی خاصی از پوست که قبلاً تاولهای زونا در آنجا وجود داشته است، خیلی شدید باشد و حتی ممکن است پوست این ناحیه، حساسیت زیادی نسبت به گرما و سرما پیدا کند.
بیماری زونا چیست و چگونه درمان میشود؟ (بههمراه ویدیو)
در واقع موقعيتهاي استرسزاي زيادي وجود دارد که ميتواند باعث آسيب رساندن به سيستم ايمني بدن شود.
● بثورات زونا روی پوست سر میتواند باعث ایجاد حساسیت در هنگام شانه زدن موهایتان شود. بدون درمان، زونا روی پوست سر میتواند منجر به ایجاد لکههای طاسی دائمی شود.
با همه موارد گفته شده، لازم است یاداوری کنیم که درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد؛ زیرا زونا یک بیماری عفونی بوده و باید دوره خود را سپری کند.
اسب چارلی اصطلاحی رایج برای گرفتگی ناگهانی و غیرارادی عضلات بررسی علل و علائم گرفتگی عضلات پا (اسب…
مطابق توصیه پزشکان، افرادی که بیشتر از۵۰ سال سن دارند، برای پیشگیری از بروز این عفونت ویروسی، بهتر است واکسن زونا را دریافت کنند.
ویروس عامل زونا میتواند از شخص بیمار به افراد دیگر منتقل شود، اما این ویروس در افراد سالم فقط میتواند بیماری آبله مرغان ایجاد کند و آن هم در صورتی که فرد گیرنده ویروس در کودکی به بیماری آبله مرغان مبتلا نشده باشد. در واقع، شدت واگیر بیماری زونا بسیار کمتر از آبله مرغان است. افرادی که دچار زونا میشوند، بیماری زونا در خانم ها فقط در صورتی میتوانند این ویروس را به دیگران منتقل کنند که تاولهای فعال زونا بر روی پوست آنها شکافته شود و شخصی که قبلاً هیچ گاه آبله مرغان نگرفته و یا در حال حاضر درگیر این بیماری است، در نزدیکی آنان حضور داشته باشد.
بزرگسالانی که هرگز آبلهمرغان نداشتهاند نیز باید این واکسن را دریافت کنند. واکسینه شدن لزوماً به معنای این نیست که فرد به آبلهمرغان یا زونا مبتلا نمیشود، اما آمارها نشان میدهد که از هر ۱۰ نفری که واکسینه شدهاند، تنها ۱ نفر به زونا مبتلا میشود.